В Одеській області вантажівка зіткнулася з легковиком: є жертви

Мешканка Одещини на легковику здійснювала розворот перед вантажівкою

На Одещині, в Білгород-Дністровському районі біля села Спаське сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення вантажівки з легковим автомобілем загинула 34-річна жінка.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією поліції, аварія сталася, коли 64-річний одесит, керуючи вантажним автомобілем Freightliner, рухався у напрямку міста Ізмаїл. Він зіткнувся з легковим автомобілем “ВАЗ-2106”, за кермом якого перебувала 34-річна жителька Татарбунарської ОТГ. Жінка намагалася виконати розворот попереду вантажівки в протилежному напрямку.

Внаслідок зіткнення  жінка, що керувала “ВАЗ-2106”, загинула на місці. Водій вантажівки не постраждав та був тверезим, як показали результати перевірки на стан сп’яніння.

На місці події працювали слідчі поліції та співробітники ДСНС. Правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині 9 вересня, близько шостої години вечора на автодорозі, яка сполучає Подільськ і Балту, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок перекидання автомобіля Toyota Avensis від отриманих травм загинув водій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися