В Одеській області чоловік накинувся з ножем на прикордонника

Чоловік незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, щоб уникнути кримінальної відповідальності за вбивство в Придністров'ї

В Одеській області на околиці села Домниця, що в Подільському районі, підозрюваний у вбивстві чоловік напав на прикордонника. Він незаконно перетнув українсько-молдовський кордон, щоб уникнути кримінальної відповідальності на території невизнаного Придністров'я. Про це повідомили в прес-службі Південного регіонального управління ДПСУ.

Про підозрілого чоловіка прикордонникам повідомили місцеві жителі. Дільничний інспектор прикордонної служби побачив порушника в 800 метрах від кордону України.

"У відповідь на вимогу пред'явити документи, чоловік кинувся на прикордонника з ножем. На щастя, правоохоронцю вдалося роззброїти і затримати нападника", - розповіли в прес-службі.

Як з'ясувалося, затриманий незаконно перетнув українсько-молдавський кордон, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності. Його розшукували за скоєння вбивства в місті Рибниця.

"Злочинця, попередньо громадянина Молдови, доставили до пункту тимчасового тримання в Подільську. Тепер іноземцю доведеться відповідати і перед українським законодавством: за незаконне перетинання державного кордону та злісну непокору прикордоннику. У діях затриманого вбачаються також ознаки кримінального злочину, передбаченого статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", - підсумували у відомстві.

picture

picture

Автор фото: прес-служба Південного регіонального управління ДПСУ
Як раніше писав портал "Коментарі", у результаті атаки ІГІЛа на прикордонників у Таджикистані загинули сім вартових кордону.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися