На Одещині внаслідок ДТП 13-річний хлопчик впав у кому: подробиці

Хлопець рухався на мопеді та зіткнувся із позашляховиком

На Одещині вчора ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода, коли зіткнулися позашляховик та мопед. Внаслідок аварії тяжкі тілесні ушкодження отримав 13-річний хлопець.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.   

За попередньою інформацією поліції, 52-річний одесит, керуючи автомобілем “Kia Sorento”, зіткнувся з мопедом “Suzuki”, на якому їхав 13-річний хлопчик. Внаслідок цього страшного ДТП, підліток був госпіталізований до місцевої лікарні у стані коми з численними травмами та забоями голови й тулуба.

Керманич позашляховика не постраждав у цій ДТП. Поліцейські перевірили його на наявність сп'яніння, і виявилося, що він був абсолютно тверезим.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Поліцейські внесли відомості про подію до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють повні обставини події, — йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що вранці 10 вересня на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися