Смертельна ДТП на трасі Одеса — Рені: в чому причина трагічної аварії (фото)

Мешканка Одещини не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу

Сьогодні, 15 вересня, приблизно о восьмій годині ранку сталася трагічна аварія поблизу міста Татарбунари на трасі Одеса — Рені. У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, а іншу доправили до лікарні.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними поліції, 24-річна мешканка Татарбунар виїхала на зустрічну смугу траси за кермом автомобіля "ВАЗ 2107". На заокругленій ділянці дороги вона не змогла впоратися з керуванням, що призвело до зіткнення з мікроавтобусом "Peugeot Boxer", яким керував 58-річний одесит.

Унаслідок аварії 37-річний житель Рені, який був пасажиром у легковику, загинув на місці. Водійку "ВАЗ 2107" госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Що стосується водія мікроавтобуса, то він не постраждав і перевірка на вміст алкоголю в крові показала, що він був тверезим.

На місці події працювали слідчі відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції та співробітники ДСНС. Відомості поліцейські внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися