Образилась та пішла з дому: на Одещині розшукували 13-річну дівчинку

13-річна жителька Одещини зникла після сімейної сварки і була знайдена в іншому селі

На Одещині поліція знайшла 13-річну жительку Білгород-Дністровського району, яка пішла з дому після сварки з рідними. Дівчинку було виявлено у сусідньому селі, за 15 кілометрів від її дому, та вона зараз повернулася до сім'ї.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

35-річна мати звернулася до поліції після того, як її донька пішла до школи, але не дійшла до навчального закладу. Мати намагалася знайти дитину сама, але зрозуміла, що це їй одній не зробити.

Поліцейські відразу розпочали пошуки дівчинки, на вулицях, у нежилих будівлях та серед її друзів та знайомих. За кілька годин жителька одного з сусідніх сіл впізнала дівчинку за орієнтуванням, розміщеним у мережі інтернет, і сповістила поліцію. Незабаром правоохоронці знайшли дівчинку та повернули її додому.

Дівчинка пояснила свій вчинок тим, що вона образилася на матір та вітчима, які вимагали від неї допомагати по господарству та наглядати за молодшими братами та сестрами. Вона пішла з дому, але не знала, що робити далі.

Раніше сім’я, в якій виховується семеро дітей віком від 6 до 15 років, у поле зору правоохоронців не потрапляла. Нині відносно матері поліцейські склали адміністративні матеріали за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку неподалік глибокого обриву, приблизно 20 м, зник 21-річний хлопець. Інцидент трапився за межами села Нова Євметівка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися