В Одесі знайшли юнака, який загубився під час відпочинку

В пошуковій операції брали участь спеціальні рятувальні підрозділи та кінологи

Вночі до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку неподалік глибокого обриву, приблизно 20 м, зник 21-річний хлопець. Інцидент трапився за межами села Нова Євметівка. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

В пошуковій операції брали участь спеціальні рятувальні підрозділи та кінологи. Вже о 05:15 зниклого чоловіка знайшли та передали батькам, медична допомога не знадобилась. Від ДСНС Одеси залучено 3 одиниці техніки, 12 рятувальників; від 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України - 2 кінологічні розрахунки, 2 службові собаки.

“Шановні батьки! Слідкуйте ха своїми дітьми, інформуйте їх про небезпеку і самі не нехтуйте правилами безпеки”, - йдеться в повідомлення ДСНС. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що рятівники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч гасити вогонь. Інцидент стався в селі Ларжанка, що на Одещині. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Нагадаємо також, що співробітники ДСНС увечері 29 липня витягли собаку, який був замкнений у колекторі тепломережі в Суворовському районі Одеси. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Рятувальники опублікували фотографії порятунку тварини. Як собака опинилася в зачиненому на замок службовому приміщенні, в якому проходять магістральні тепломережі — невідомо. 

Зазначимо також, що співробітники ДСНС в Одеській області всю ніч боролися з пожежами, які виникли в результаті чергового обстрілу Одеси в ніч на 14 серпня. Внаслідок атаки спалахнув супермаркет Fozzy. Ворог використовував дрони та ракети типу "Калібр". В ДСНС показали масштаби загоряння та роботу рятувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися