В ДСНС показали, як рятувальники боролися з вогнем після обстрілу Одеси

Спалахнув супермаркет Fozzy

Співробітники ДСНС в Одеській області всю ніч боролися з пожежами, які виникли в результаті чергового обстрілу Одеси в ніч на 14 серпня. Внаслідок атаки спалахнув супермаркет Fozzy. Ворог використовував дрони та ракети типу "Калібр". В ДСНС показали масштаби загоряння та роботу рятувальників.

Як зазначив  Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук, до ліквідації наслідків було залучено понад понад 170 осіб особового складу ДСНС та 41 одиниця спеціальної техніки. Йдеться про загальну роботу рятувальників по трьом містах України цієї ночі: Херсон, Запоріжжя та Одесу.

“Непроста ніч для наших рятувальників.Херсон, Запоріжжя, Одеса - були під прицільним обстрілом терористів з різного виду озброєння. Як завжди, підступно та підло у ночі. Понад 170 осіб особового складу та 41 одиниць техніки було залучено від ДСНС під час ліквідації ворожих ударів по мирним містам. На відео рятувальники з Одещини за роботою”, - написав Сергій Крук. 

Нагадаємо, що під час нічної атаки по Одесі постраждало 7 закладів освіти: 6 у Приморському районі і 1 у Хаджибейському. У дитячих садках, школах і центрах розвитку пошкоджено вікна та двері.Роботи з ліквідації наслідків вже проводяться. Про це повідомили в Одеській міськраді.  Директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич розповіла, що зокрема постраждало колишнє Дівоче училище, побудоване в кінці 19 сторіччя.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вночі 14 серпня російські окупанти черговий раз обстріляли Одещину. Як повідомили в Одеській ОВА ворог атакував Одесу трьома хвилями: двома хвилями ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, і вісьмома ракетами типу “Калібр”, уточнив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися