В Одесі співробітники ДСНС врятували собаку з колектора тепломережі

На щастя, тварина почувається добре

Співробітники ДСНС увечері 29 липня витягли собаку, який був замкнений у колекторі тепломережі в Суворовському районі Одеси. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Рятувальники опублікували фотографії порятунку тварини. Як собака опинилася в зачиненому на замок службовому приміщенні, в якому проходять магістральні тепломережі — невідомо. 

Добрі справи рятівників ДСНС

- На Одещині в Ізмаїльському районі дістали корову з криниці глибиною 2 метри. На порятунок прийшли одеські рятувальники. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. Виклик рятувальники отримали ввечері, після 19-ої години. Рогату довелося витягувати з колодязя глибиною у два метри. З завданням працівники ДСНС впоралися, про що і доповіли у щоденному звіті.

- В Одесі врятували кішку, яка впала у пʼятиметрову яму. Інцидент трапився в Березівському районі. Тваринка не могла вибратися самостійно, тому на допомогу прийшли працівники ДСНС. 

- Також до скарбнички рятувальників Одещини долучилось чотири врятовані життя. У селі Олександрівка рятувальники витягли з-під залізобетонних блоків чотирьох цуценят, які там застрягли.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. Оселя схожа на смітник, а усі тварини голодні, худі, мають проблеми з зубами та шкірою, а також дуже налякані. Як зазначають волонтери, у таких розплідниках собаки не гуляють, адже їх зазвичай закривають у клітках і вони там сидять та чекають на свого господаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися