Рятівники ДСНС врятували руденьку кішку

На щастя, пухнастик не постраждав

В Одесі врятували кішку, яка впала у пʼятиметрову яму. Інцидент трапився в Березівському районі. Тваринка не могла вибратися самостійно, тому на допомогу прийшли працівники ДСНС. 

Про це повідомили у ГУ ДСНС в Одеській області. Рятівники  за допомогою драбини та сачка для риболовлі, дістали пухнастика.

Зазначимо, що це не в перший раз рятівники допомагають тваринкам. Так, в ДНС повідомляли, що в Одесі врятували спанієля з палаючого будинку. 21 квітня, до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Київському районі Одеси, по вулиці Архітекторська. Крім того, у селі Олександрівка рятувальники витягли з-під залізобетонних блоків чотирьох цуценят, які там застрягли. Скарбничка добрих справ працівників ДСНС поповнюється з кожним днем. 

Раніше “Коментарі” писали, що Одеський зоопарк прихистив вже понад 200 тварин, яких принесло водою з Херсонщини до одеського узбережжя. Тимчасовий дім знайшли жаби, пітони, вужі, черепашки, єнотоподібні собаки та навіть олень.

У той же час 175 тварин врятували одеські зооволонтери з затопленої Херсонщини. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла Яна Титаренко, голова ГО “Закон природи”. Крім того, волонтерка зазначила, що у центрі адопції тварин зараз залишилося всього 20 котів та собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися