На Одещині зооволонтери врятували 13 собак від розплідника: тварини проживали в жахливих умовах

Наразі життю собак нічого не загрожує

У селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

Оселя схожа на смітник, а усі тварини голодні, худі, мають проблеми з зубами та шкірою, а також дуже налякані. Як зазначають волонтери, у таких розплідниках собаки не гуляють, адже їх зазвичай закривають у клітках і вони там сидять та чекають на свого господаря. 

“І саме в таких умовах (як на відео ) живуть тварини в розведенців і саме ці знущання люди спонсують , коли говорять - Я хочу купити породисту тварину , але навіщо переплачувати за документи у нормального заводчика ????”, - написала Тітаренко.

Крім того, в помешканні також помітили купу мертвих тварин. Втім, на щастя, волонтери забрали 13 собак: 10 той терьерів, 2 чіхуахуа і одна дівчинка метис (розмір спаніеля). 

"13 врятованих життів. Дякую небайдужим людям, які нам подзвонили. Самиці всі вагітні, але їх стан здоров'я не дає впевненості, що діти з'являтися на світ, решта собак мають великі проблеми зі здоров'ям" — йдеться у повідомленні Яни Титаренко.

Наразі усі тварини у ветеринарній клініці. Волонтери запевнили, що усі вони вже викупані, оглянуті, зранку будуть відібрані аналізи, проведена додаткова діагностика. Коли буде можна - стерилізація і тільки після цього - нові родини. 

Раніше “Коментарі” писали, що Житель Херсону прийшов до Одеси пішки зі своєю вівчаркою, адже евакуаційні автобуси відмовили йому через те, що собака не мала намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. За її словами, його дружина та п'ятирічна донька померли внаслідок влучання ракети в їх будинок. Єдиний, хто залишився з його родини - це чотирьохлапий друг. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися