Херсонець йшов пішки до Одеси, бо не пустили на автобус з собакою

Вони йшли 3 дні, щоб врятуватися від повені

Житель Херсону прийшов до Одеси пішки зі своєю вівчаркою, адже  евакуаційні автобуси відмовили йому через те, що собака не мала намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко. За її словами, його дружина та п'ятирічна донька померли внаслідок влучання ракети в їх будинок. Єдиний, хто залишився з його родини - це чотирьохлапий друг.  

“Його дружину та п'ятирічну доньку вбило ракетою, яка прилетіла в будинок, але з будинку він не їхав навіть через руйнацію, він поїхав лише тоді, коли піднялася вода, і громадяни російської федерації остаточно зруйнували місце, де він колись був щасливий”, — написала волонтерка з Одеси Яна Титаренко.

Коли чоловік намагався виїхати з рідного Херсону, не один водій не дозволив йому сісти в автобус із собакою, але залишити улюбленця в Херсоні він не міг. Саме тому чоловік взял останні 300 гривень, які в нього були, та пішов пішки до Одеси. Три дні їм знадобилося на дорогу. Гроші були лише на корм для собаки та воду. Врешті решт, вони дійшли. В Одесі чоловікові знайшли квартиру та допомогли адаптуватися. Волонтери забезпечили його усіма товарами першої необхідності, а також подбали про вівчарку. 

“Я не буду писати про його стан, про моїх дівчат, які знайшли йому квартиру, почали відновлювати документи, про те, що ми повністю закрили його базові потреби і потреби собаки, напишу лише, що зараз вони з собакою багато сплять, а на  питання  “як справи” він відповів  “собака почала їсти”, – розповіла волонтерка.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що російські окупанти атакували Одещину та Миколаївщину. ППО знищила три "Калібри" над морем, повідомили в ОК "Південь". Активність і тактичної, і стратегічної ворожої авіації було зафіксовано на світанку. Крім того, близько опівночі над Миколаївщиною влучно відпрацьовано по 2 ударних дронах типу “Shahed-136”. Водночас, в Оперативному командуванні повідомили, що в Чорному морі збільшено кількість ракетоносіїв до 3 – на бойове чергування до 2 підводних додатково виведено 1 надводний. Загальний залп “Калібрів” зріс до 16.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися