Обвалення стелі в облуправлінні поліції: у постраждалих переломи, удари і струси

Облуправління після НП працює в штатному режимі, а колеги постраждалих допомагають їм у лікуванні

Закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, різні гематоми, удари і переломи – такі травми отримали правоохоронці, на яких сьогодні у приміщенні обласного управління поліції обвалилася частина стелі. Про це порталу "Коментарі" розповіли у відділі комунікації облполіції.

"За тією інформацією, що у мене є, у одного з них нібито переломи двох кісток ніг. Ми надаємо їм допомогу в лікуванні, вирішуємо питання щодо того, як пришвидшити їх одужання і зробити все для цього. Співчуваємо нашим колегам", - поділилася з нами начальник відділу комунікації Любов Гордієвська.

Наша співрозмовниця зазначила, що відомство працює в штатному режимі.

"У найближчих кабінетах до епіцентру падіння стелі було вимкнено світло поки працювали рятувальники. Це два-три кабінети. Але і в них роботу вже відновлено", - підсумувала Гордієвська.

Як раніше писав портал "Коментарі", сьогодні в будівлі Головного управління Нацполіції в Одеській області обвалилася частина стелі між другим і третім поверхом на парадних сходах. В результаті події постраждали двоє поліцейських. На місці інциденту працювали рятувальники, а постраждалих доставили в лікарню.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися