На Одещині водій BMW збив корову, яка впала на жінку: подробиці ДТП

61-річний водій BMW поїхав з місця ДТП

В Одеській області на автодорозі Балта — Криве Озеро сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок наїзду автомобіля BMW на одну з корів що йшли стадом по проїзній частині, постраждала 34-річна жінка.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За інформацією поліції, аварія сталася вчора, 22 вересня, приблизно о 6:00 ранку в межах села Познанка-1 Любашівської ОТГ. Водій автомобіля BMW-X5 не зумів вчасно відреагувати на корову, яка перетинала проїзну частину дороги. Хоча тварина залишилася неушкодженою, вона впала і придавила жінку, яка йшла поруч.

Через кілька годин стан жінки погіршився, і її терміново госпіталізували медики швидкої допомоги. Після обстежень було виявлено перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження.

Поліція швидко встановила особу водія, яким виявився 61-річний житель Балти. Водій пояснив поліції, що залишив місце пригоди лише після того, як жінка запевнила його, що з нею все гаразд.

За цим фактом слідчі  територіального підрозділу поліції внесли відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. У  рамках кримінального провадження транспортний засіб поміщений на  арештмайданчик, призначені судові експертизи, в тому числі перевірка водія на стан сп'яніння. Всі обставини події встановлюються, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися