В Одесі трамвай наїхав на літню жінку: подробиці інциденту

Через інцидент рух трамвайного маршруту №21 в Одесі тимчасово призупинено

Сьогодні, 27 вересня, о 11:23, стався нещасний випадок на трасі маршруту трамвая №21, коли вагон наїхав на пішохода. Постраждала жінка похилого віку, яку доставили до медичного закладу.

Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".

Інцидент трапився після виходу з вагона трамвая на зупинці "Прохорівський провулок". Жінка похилого віку залишилася на проїжджій частині дороги, не дотримуючись правил безпеки. Водійка трамвая закрила двері й рушила на зелене світло світлофора. Але в цей момент пішохід вирішила перейти дорогу перед вагоном, який вже рухався.

Водійка негайно спробувала зупинити трамвай, застосувавши екстрене гальмування, але не змогла уникнути зіткнення. Постраждалу жінку доставили до лікарні. Наразі рух трамвайного маршруту №21 тимчасово призупинено.

Нагадаємо, що в Одесі підписано наказ згідно з яким міська влада має зробити продовження роботи деяких трамвайних та тролейбусних маршрутів в нічний час. Це призначено для пасажирів, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах вночі.

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися