“Не зміг пояснити, що робить біля кордону”: на Одещині затримали 5 порушників

Затримання відбулися у різних районах Одеської області

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону здійснили успішну операцію, запобігши п'ятьом спробам незаконного перетинання державного кордону України. За такі дії правопорушникам загрожує адміністративна відповідальність.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Перший випадок стався біля населеного пункту Калачівка, прикордонники затримали місцевого жителя, який, побачивши прикордонний наряд, намагався уникнути затримання та вдався до втечі. Попри це, завдяки вчасним попереджувальним пострілам і протитранспортному рою, в який потрапив порушник, він був зупинений і затриманий.

Друге затримання відбулось завдяки отриманій оперативній інформації. Прикордонники викрили жителя Київщини, який намагався перетнути кордон. Під час перевірки документів чоловік не міг пояснити свою присутність на околиці в прикордонному населеному пункті Градениці. Зрозумівши, що його наміри розкрито, він зізнався у бажанні незаконно перетнути кордон.

Троє інших порушників були затримані біля пункту пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" в момент спроби незаконно перетнути кордон.

Усіх затриманих порушників притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині було розкрито злочинну схему незаконного переправлення призовників за кордон, яку організували 42-річний зловмисник та його спільник, 44-річний одесит. Правоохоронці затримали обох і висунули проти них серйозні звинувачення, які можуть призвести до позбавлення волі на дев'ять років разом із конфіскацією майна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

27 вересня 2023, 13:56

вони не порушники, це ви фашисти!!! зробили стадо, колонію з України і населення на убой відправляєте. Нічого скоро і вас час прийде разом з усією владаю! Слава Україні та Українському народу!!! геть кацапів та хасидів, євреїв!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися