На Одещині підліток на мопеді збив трирічного хлопчика: подробиці інциденту

Мати дозволила 13-річному хлопцю покататися на її мопеді

28 вересня на Одещині у Роздільнянському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок того, що 13-річний хлопець не впорався з керуванням мопеда, постраждала трирічна дитина.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними поліції 13-річний місцевий хлопчик отримав дозвіл від своєї матері на керування її мопедом. Проте, під час руху він не зумів впоратися з керуванням, що призвело до з'їзду з дороги та наїзду на 3-річного односельця, який гуляв поблизу свого будинку. Медики госпіталізували 3-річного хлопчика з травмами голови до районної лікарні. На щастя, 13-річний підліток залишився без серйозних травм.

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо складення стосовно  матері хлопчика, яка допустила, щоб її малолітній син сів за кермо транспортного засобу, протоколу за ч. 1  ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею передбачена відповідальність за ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські з Одещини розслідують обставини ДТП в Одеському районі. Так, внаслідок аварії один водій та троє малолітніх дітей травмувалися унаслідок зіткнення легковика з позашляховиком.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися