Внаслідок ДТП на Одещині постраждало троє дітей: подробиці

Обидва водії були тверезі

Поліцейські з Одезини розслідують обставини ДТП в Одеському районі. Так, внаслідок аварії один водій та троє малолітніх дітей травмувалися унаслідок зіткнення легковика з позашляховиком. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, 33-річна одеситка на автомобілі “Lexus” виїжджала з другорядної дороги та не надала перевагу у русі автомобілю “Volvo” під керуванням 40-річного місцевого жителя, що рухався головною дорогою. В результаті, сталося зіткнення. Інцидент стався вчора, о пів на 12 годину на перехресті вулиць Грушевського, Чкалова та 1-а Водоп’янова у селі Усатове. 

Унаслідок ДТП травмувалися водій “Volvo” та двоє його дітей віком сім та вісім років, а також чотирирічний син водійки “Lexus”. Усіх постраждалих терміново госпіталізували. 

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі. 


“На місці події працювали слідчі відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2. Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство”, - йдеться в повідомленні. 

"Коментарі" писали, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися