Смертельна ДТП в Одеському районі: подробиці аварії

Вночі в Одеському районі водій BMW наїхав на велосипедиста

Опівночі 29 вересня, на Одещині в місті Біляївка сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок наїзду автомобіля BMW на велосипедиста, водій двоколісника загинув на місці від отриманих травм.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою версією поліції, 26-річний водій автомобіля BMW не помітив велосипедиста, що рухався у попутному напрямку на двоколісному транспортному засобі без світловідбивачів. Внаслідок цього відбувся наїзд, в результаті якого велосипедист отримав смертельні травми та загинув на місці події. Водій BMW був тверезим під час аварії, що підтвердила експертиза.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 10 вересня вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися