В Одесі вкрали печатку дільничної виборчої комісії

Голова дільничної виборчої повідомила в поліцію про зникнення печатки

Правоохоронці проводять розслідування за фактом викрадення печатки дільничної виборчої комісії в Київському районі Одеси. Про це повідомили в місцевому відділі поліції.

Про зникнення печатки поліцейським повідомила голова комісії.

Попередньо встановлено, що печатка знаходилася на столі в приміщенні дільничної виборчої комісії. Члени комісії помітили її відсутність після того, як підрахували бюлетені, належним чином заповнили всю необхідну документацію і, опечатавши її, закрили в сейфі.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.158-3 Кримінального кодексу України (Фальсифікація, підробка, викрадення, пошкодження або знищення виборчої документації, документації референдуму, викрадення, пошкодження, приховування, знищення печатки виборчої комісії, комісії референдуму, виборчої урни, списку виборців або учасників референдуму).

В даний час правоохоронці проводять досудове розслідування. За таке правопорушення законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк п'ять років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися