На трасі Одеса – Рені частково перекрито дорогу внаслідок ДТП: подробиці

Вантажівка DAF зіткнулася із легковим автомобілем Opel Zafira

Сьогодні, 4 жовтня, приблизно о 8 годині ранку, на трасі Одеса – Рені, поблизу Сарати в Білгород-Дністровському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення вантажівки з легковиком тяжкі травми отримала 38-річна жінка.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, 25-річний водій вантажного автомобіля DAF з напівпричепом, рухаючись в напрямку Одеси, зіткнувся з легковим автомобілем Opel Zafira, яким керувала 38-річна жителька Сарати. Інцидент стався, коли жінка здійснювала виїзд зі смуги для розгону та не надала перевагу вантажівці, яка рухалася в попутному напрямку.

Внаслідок аварії, кермувальницю легковика доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні з травмами та забоями голови, переломами ребер та розривом легені. У медичному закладі в неї взяли біологічні зразки на стан сп’яніння. Водій вантажівки не постраждав і був тверезим під час аварії, його вже перевірили на наявність алкоголю в організмі.

На місці події працюють слідчі та інспектори поліції. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди та забезпечують рух транспорту, який наразі ускладнено. Дорога частково перекрита. Просимо водіїв взяти цю інформацію до уваги, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася вчора близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ.  Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися