На Одещині сталася смертельна ДТП: двоє людей загинуло

В рамках розпочатого кримінального провадження слідчими призначені судові експертизи

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася вчора близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ.  Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


За попередньою інформацією правоохоронців, водій “Volkswagen Golf”, рухався до міста Балта. Правопорушник не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і зіткнувся із легковиком. В результаті автомобіль перекинувся та зіштовхнувся з деревом. 

Крім того, правоохоронці повідомили, що у салоні автомобіля знаходилося троє чоловіків віком 26, 31 та 47 років. Двоє старших за віком учасників ДТП померли ще до приїзду швидкої допомоги, молодший перебуває у лікарні. Медики діагностували перелами ребер. Госпіталізованого чоловіка перевірили на стан сп’яніння – він був нетверезим.

“Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. В рамках розпочатого кримінального провадження слідчими призначені судові експертизи, встановлюються всі обставини пригоди, зокрема, чи усі чоловіки перебували у стані сп’яніння і хто саме із них керував транспортним засобом у момент аварії. Автомобіль поміщений на арешт майданчик”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини ДТП в Ізмаїльському районі. Неповнолітній хлопець напідпитку на мопеді наїхав на пішохода. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися