На Одещині нетверезий підліток наїхав на пішохода: подробиці ДТП

Унаслідок ДТП всі учасники травмувалися і були доставлені до міської лікарні

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Ізмаїльському районі. Неповнолітній хлопець напідпитку на мопеді наїхав на пішохода. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

За інформацією поліції, ДТП сталася 30 вересня близько 19-ї години у селі Новосільське Ренійської ОТГ. 16-річний хлопець разом із 13-річним товаришем повертались додому з дня народження знайомого. 16-річний місцевий мешканець, керуючи двоколісником, на неосвітленій дорозі не побачив 23-річного чоловіка, який йшов у попутному напрямку і наїхав на нього. Як зазначили правоохоронці, всі аварії учасники травмувалися. Наразі вони перебувають у лікарні. Водія мопеда  перевірили на стан сп'яніння – він був нетверезим.

“Відомості про подію слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського відділу поліції  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортний засіб поміщено на арештмайданчик, призначено низку експертиз за результатами яких буде прийняте остаточне рішення щодо правової кваліфікації події. Слідство триває”, - розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини ДТП у Пересипському районі Одеси. Дорожньо-транспортна пригода стався вчора близько 15-ї години на вулиці Академіка Заболотного. Унаслідок аварії постраждав велосипедист. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися