В Одесі водій BMW наїхав на електровелосипеда: потерпілого госпіталізували до лікарні

Наразі поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди

Поліцейські встановлюють обставини ДТП у Пересипському районі Одеси. Дорожньо-транспортна пригода стався вчора близько 15-ї години на вулиці Академіка Заболотного. Унаслідок аварії постраждав велосипедист. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеської області.

Як повідомили правоохоронці, водій “BMW X5” хотів повернути ліворуч та, не завершивши маневр, зіткнувся з керманичем електровелосипеда, який у цей момент пересікав проїзну частину дороги. В результаті ДТП велосипедист отримав травми. На місце викликали швидку допомогу. Лікарі терміново госпіталізували чоловіка. У нього відібрали біологічні зразки для перевірки на стан сп’яніння. Водія автомобіля освідували на місці події, він був тверезий.

“Наразі поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Триває слідство”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у місті Ізмаїл. Аварія сталася вчора близько 16-ї години на вулиці Судоремонтників. Внаслідок ДТП загинув місцевий житель. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що опівночі 29 вересня, на Одещині в місті Біляївка сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок наїзду автомобіля BMW на велосипедиста, водій двоколісника загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися