На Одещині сталася смертельна ДТП: загинув велосипедист

Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у місті Ізмаїл. Аварія сталася вчора близько 16-ї години на вулиці Судоремонтників. Внаслідок ДТП загинув місцевий житель. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців,51-річний ізмаїлець, їхав на велосипеді і не впорався із керуванням двоколісника . Чоловік потрапив під задні колеса вантажівки, якою керував 57-річний житель Миколаєва у зустрічному напрямку. Унаслідок автопригоди велосипедист загинув. Водія вантажівки перевірили на стан сп’яніння – він тверезий.

“На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що опівночі 29 вересня, на Одещині в місті Біляївка сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок наїзду автомобіля BMW на велосипедиста, водій двоколісника загинув на місці від отриманих травм. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що Поліцейські з Одещини розслідують обставини ДТП в Одеському районі. Так, внаслідок аварії один водій та троє малолітніх дітей травмувалися унаслідок зіткнення легковика з позашляховиком. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися