Смертельна ДТП на Одещині: деталі та причини аварії

Водій Mitsubishi Galant не впорався з керуванням та з’їхав у лісосмугу

Сьогодні вранці на автодорозі, яка сполучає Платонове та Кропивницький, у Подільському районі, що на Одещині сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло двоє людей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними поліції, водій автомобіля "Mitsubishi Galant", їдучи у напрямку села Малаївці Окнянської ОТГ, втратив керування та допустив з'їзд легковика на придорожню лісосмугу. Це призвело до перекидання автомобіля та зіткнення з деревом. Унаслідок цієї ДТП загинули двоє місцевих жителів у віці 24 і 30 років, які перебували в салоні автомобіля на момент аварії.

Правоохоронні органи внесли дану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, класифікуючи її за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що спричинила смерть або тяжкі тілесні ушкодження. З метою з'ясування всіх обставин події, поліція проводить експертизи та дослідження.

Поліцейські нагадують водіям, що вирушати в дорогу можна тільки на технічно справному транспортному засобі, під час руху слід уважно стежити за дорожньою обстановкою, вчасно реагувати на її зміну, не створювати своїми діями загрози безпеці іншим учасникам дорожнього руху, не користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці, суворо дотримуватися вимог дорожніх знаків, розмітки, швидкісного режиму, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася 2 жовтня близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ.  Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися