На Одещині поліція вилучила незаконних цигарок на 150000 гривень: деталі

Правоохоронці викрили в незаконній торгівлі цигарками 17 та 54-річних жителів Одещини

На Одещині поліцейські виявили два випадки порушення правил торгівлі підакцизними товарами, в результаті чого були вилучені тютюнові вироби без марок акцизного податку на суму понад 150 тисяч гривень. За такі дії 54-річному чоловіку та 17-річному юнаку загрожує штраф з конфіскацією товару.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Під час проведення профілактичних заходів у Подільському районі, поліцейські виявили в одному з населених пунктів Савранської селищної громади приміщення, в якому 17-річний місцевий житель продавав тютюнові вироби без марок акцизного податку. Правоохоронці встановили, що товар сумнівного походження, який реалізував хлопець, належав його батькові.

Другий випадок стався у Роздільнянському районі. Там поліцейський Великомихайлівської територіальної громади, виявив торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку встановленого зразка в приватному будинку 54-річного чоловіка.

З місць реалізації було вилучено понад 4700 пачок цигарок різних марок на загальну суму понад 150 тисяч гривень. Поліція вже склала адміністративні матеріали щодо порушників, і за скоєне їм загрожує штраф та конфіскація товару.

Нагадаємо, що на Одещині в місті Білгород-Дністровськ, поліція та прикордонники вилучили в чоловіка майже 5000 пачок незаконних сигарет, які не мали марок акцизного податку. За такі дії йому загрожує штраф з конфіскацією товару.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися