Трагічний інцидент на Одещині: підлітка вдарило електричним струмом

Двоє інших підлітків у тяжкому стані доставлені до лікарні

Сьогодні о 01:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового "103" про надзвичайну ситуацію у селі Слобідка Подільського району, що на Одещині. Виявилося, що підлітки вилізли на вагон та їх вразило електричним струмом.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Рятувальники, які прибули на місце події встановили, що підлітка вразило електричним струмом. З використанням триколінної драбини, мотузки та нош їм вдалося зняти тіло хлопця з вагона. 

Також внаслідок цього інциденту двоє інших підлітків, 2006 і 2007 років народження, постраждали та були госпіталізовані у тяжкому стані до медичного закладу. Обставини події наразі встановлюються.

Шановні батьки, будь ласка, слідкуйте за своїми дітьми та контролюйте їх дозвілля! Вчіть їх безпеці, щоб уникнути страшних наслідків, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 2 жовтня стався трагічний інцидент в селі Дослідне Одеського району. Двоє 13-річних хлопчиків загинули, купаючись у штучній водоймі.

Також зазначимо, що в Одесі двоє працівників одного з підприємств критичної інфраструктури отримали серйозні ураження від електричного струму. Після отримання виклику на місце події прибули дві бригади швидкої допомоги, а також рятувальники ДСНС.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися