В Одесі електрики отримали серйозні удари струмом: подробиці інциденту

Чоловіки підключали електричну лінію в Одесі

Вчора вночі в Одесі двоє працівників одного з підприємств критичної інфраструктури отримали серйозні ураження від електричного струму. Після отримання виклику на місце події прибули дві бригади швидкої допомоги, а також рятувальники ДСНС.

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Постраждалими виявилися два чоловіки віком 73 роки, які працювали на підприємстві, підключаючи електричну лінію. Їх доставили до опікового відділення Одеської міської клінічної лікарні з термічними опіками від 25% до 55% тіла.

Зичимо обом швидкого одужання. І звертаємося до керівників підприємств із закликом ретельно слідкувати за охороною праці задля недопущення аварійних ситуацій та травматизму на виробництві. Самим робітникам також слід дбати про особисту безпеку під час виконання робочих завдань, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що співробітники центру екстреної медичної допомоги прийняли ще одні пологи в Одеській області. Лікарів викликали в село в Овідіопольській громаді. Менш ніж за 11 хвилин бригада прибула на місце.

Раніше “Коментарі писали, що з відкриттям пляжів в Одесі почастішали випадки травм на воді, теплові удари, знепритомнення, а також утоплення. Лікарі констатують, що за останній тиждень викликів від відпочивальників побільшало. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися