Прийняли пологи на дому: на Одещині медики швидкої допомогли породіллі народити дитинку

Жінка народила здорову дівчинку

Співробітники центру екстреної медичної допомоги прийняли ще одні пологи в Одеській області. Лікарів викликали в село у Овідіопольської громаді. Менш ніж за 11 хвилин бригада прибула на місце. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Після пологів новонароджена дівчинка закричала одразу. Медики оцінили її стан по шкалі Апгар на 8 балів, відсікли та обробили пуповину і разом з мамою госпіталізували в Чорноморську міську лікарню.

“Вітаємо родину із поповненням, бажаємо молодій мамі та її донечці міцного здоров'я і передаємо найкращі побажання нашій медичній команді з бригади №248 Овідіопольської підстанції Центру ЕМД та МК Одеської області”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що за пів року в Южненській громаді народилося 110 дітей, з них хлопчиків - 56 та 54 дівчат. Фахівці повідомляють, що це на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Раніше “Коментарі писали, що з відкриттям пляжів в Одесі почастішали випадки травм на воді, теплові удари, знепритомнення, а також утоплення. Про це повідомляють в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. Лікарі констатують, що за останній тиждень викликів від відпочивальників побільшало. 

Крім того, 27 липня фельдшерка Болградської підстанції прийняла пологи в кареті швидкої. Виклик надійшов о 00:02, а вже о 00:08 фельдшерська бригада №296 прибула за вказаною адресою.

Також зазначимо, що до Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області надійшов виклик з Березівського району Одеської області. Почалися пологи у 38-річної жінки. Як виявилось породілля була всього на 25-му тижні. 

До Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області надійшов виклик з Березівського району Одеської області. Почалися пологи у 38-річної жінки.Як виявилось породілля була всього на 25-му тижні. 

Источник: https://odessa.comments.ua/ua/news/society/developments/4316-na-odeschini-narodilasya-dviynya-v-kareti-shvidkoi.html
© Comments.ua

27 липня фельдшерка Болградської підстанції прийняла пологи в кареті швидкої. Виклик надійшов о 00:02, а вже о 00:08 фельдшерська бригада №296 прибула за вказаною адресою.

Источник: https://odessa.comments.ua/ua/news/society/developments/4437-v-odesi-chotiri-milyoni-griven-vitratyat-na-zakupivlyu-shkilnih-mebliv-dlya-ukrittiv.html
© Comments.ua



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися