Хаотична парковка поблизу пляжів в Одесі ускладнила проїзд екстрених служб до потерпілих

Водіїв просять дотримуватися правил паркування, щоб не перешкоджати проїзду

З відкриттям пляжів в Одесі почастішали випадки травм на воді, теплові удари, знепритомнення, а також утоплення. Про це повідомляють в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. Лікарі констатують, що за останній тиждень викликів від відпочивальників побільшало. 

Разом із тим, лікарі запевнили, що з’явилася проблема з проїздом  екстрених служб до потерпілих. На жаль, через великий наплив відпочивальників дороги до пляжів дуже завантажені і автівки швидкої, навіть із проблисковими маячками та гучномовцями, важко пробираються через затори. У випадках утоплення чи важкої травми дорогоцінні хвилини, які витрачаються на проїзд між недбало припаркованими автомобілями, можуть вартувати чийогось життя. У зв'язку з цим лікарі просять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та правил паркування, щоб не перешкоджати проїзду. 

“Також в черговий раз звертаємося до всіх, хто проводить час на пляжах: дотримуйтеся правил поведінки на воді, не пірнайте з пірсів, не заходьте в воду у стані алкогольного сп'яніння, слідкуйте за дітьми та не перебувайте на сонці занадто довго. Ці прості правила можуть врятувати життя та здоров'я вам і вашим дітям”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Нагадаємо, що в Одесі бригада медиків швидкої допомоги врятувала жінку. Вона купалася в морі на пляжі 10 станції Великого Фонтану та почала тонути.

Раніше “Коментарі” писали, що в одному з районів Одещини трапилась жахлива подія. Дівчина, котра тільки відсвяткувала своє 11-річчя потрапила під металеву гойдалку та отримала вкрай важку травму лиця та головного мозку. Одеські лікарі провели складну операцію. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися