Одеські лікарі врятували обличчя маленької дівчинки, яка потрапила під металеву гойдалку

Лікарі впродовж 10 годин ретельно зібрали та стабілізували усі кісткові уламки

В одному з районів Одещини трапилась жахлива подія. Дівчина, котра тільки відсвяткувала своє 11-річчя потрапила під металеву гойдалку та отримала вкрай важку травму лиця та головного мозку. Одеські лікарі провели складну операцію. 

Про це повідомляє Одеська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня.

Дитині загрожувала втрата ока для. Координація між офтальмологами та щелепно-лицьовими хірургами дозволила врятувати дівчинці очі. За два тижні лікарі відділення реанімації зуміли покращити стан дитини, надавши їй другий шанс. 

3 серпня - дата, яка додається до списку знакових подій в історії нашої лікарні. Того дня, об'єднані професіоналізмом та відданістю, щелепно-лицьові хірурги та офтальмологи знову вступили в бій, щоб врятувати обличчя дівчинки. Ця операція була справжнім майстер-класом співпраці та неймовірної вправності. Лікарі впродовж 10 годин ретельно зібрали та стабілізували усі кісткові уламки.

Години напруженої праці, велика концентрація та професійна майстерність - все це допомогло зібрати та стабілізувати уламки кісток обличчя дитини. Результатом стали відновлені стінки орбіт та форма верхньої щелепи. Через п'ять днів після операції, дівчинка повертається до світу з двома очима, наповнена життєвою силою та готова до подолання наступних етапів відновлення, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що хірурги Болградської лікарні провели операцію з лікування варикозної хвороби із застосуванням сучасного апарату з біозварювання судин, який нещодавно з’явився у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися