На пляжі в Одесі ледь не потонула жінка: подробиці

Жінку госпіталізували в лікарню у важкому стані

Вчора в Одесі бригада медиків швидкої допомоги врятувала жінку. Вона купалася в морі на пляжі 10 станції Великого Фонтану та почала тонути.

Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

Лікар Дмитро Саленко, фельдшер Вадим Бондаренко та водій Анатолій Зорін вчасно відреагували на виклик і виїхали до місця події лише за 9 хвилин. Вони оперативно надали необхідну медичну допомогу жінці, яка потонула під час купання та забезпечили її стабільний стан для подальшої госпіталізації.

Шановні одесити та гості нашого міста, обираючи пляжі місцем свого відпочинку, будьте дуже уважні та обережні на воді. Не йдіть купатися у стані алкогольного сп'яніння, не купайтеся в місцях не призначених для цього, завжди тримайте дітей у полі свого зору. Прості правила безпеки можуть врятувати життя та здоров'я вам та вашим близьким, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в одному з районів Одещини трапилась жахлива подія. Дівчина, котра тільки відсвяткувала своє 11-річчя потрапила під металеву гойдалку та отримала вкрай важку травму лиця та головного мозку. Одеські лікарі провели складну операцію. 

"Коментарі" писали, що хірурги Болградської лікарні провели операцію з лікування варикозної хвороби із застосуванням сучасного апарату з біозварювання судин, який нещодавно з’явився у лікарні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися