В Одесі чотири мільйони гривень витратять на закупівлю шкільних меблів для укриттів

Загалом меблі придбають для 37 закладів освіти в Київському районі міста

Понад чотири мільйони гривень планують витратити на закупівлю меблів для шкільних укриттів. В оголошенні зазначили, що КУ "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району м. Одеси" провела тендер для обрання постачальника шкільних меблів, аби облаштувати споруди цивільного захисту. Про це стало відомо з сайту держзакупівель Prozorro.

Загалом меблі придбають для 37 закладів освіти в Київському районі міста. А саме: 

216 столів дитячих шестигранних (без регулювання висоти);

1296 стільців дитячих;

262 столи на металевій базі;

1545 стільців;

524 односторонніх лавок

Учасників аукціону було двоє, серед яких обрали ФОП "Резворович Олег Анатолійович". Він погодився надати меблі за 4 678 500 гривень.

Нагадаємо, що в Авангардівській громаді Одещини будується надпотужне укриття для дитячого садочку. За декілька місяців воно буде готове і після цього до закладу пустять дітей. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині другу партію нових шкільних автобусів відправили в райони. Вони відправилися до закладів освіти Болградської, Кодимської, Курісовської, Миколаївської, Подільської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської територіальних громад.

Також зазначимо, що одеські освітяни закликають провести перше вересня без традиційних подарунків для вчителів. Олена Буйневич, директор міського департаменту освіти та науки запевнила, що наразі важливіше зібрати допомогу для військових, аніж букети квітів у вазах. Про це чиновниця написала на своїй сторінці у Фейсбук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися