На Одещині сталася ДТП з постраждалими: подробиці аварії

Водій автомобіля “ВАЗ” не впорався з керуванням

Сьогодні вранці близько о пів на дев'яту годину в Лиманському районі Одеської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика із деревом травмувалися двоє людей.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними поліції, 41-річний водій автомобіля “ВАЗ”, рухаючись у напрямку смт Доброслав, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, зіштовхнувшись з придорожнім деревом.

Внаслідок цього ДТП водій та його 49-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості і були доставлені до обласної клінічної лікарні. Правоохоронці звернули увагу на можливе вплив алкоголю, і у водія вже взято біологічні зразки для аналізу. Рух на даній ділянці дороги не ускладнений, а поліція закликає всіх водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути обережними на дорозі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення до ЄРДР відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 19 жовтня близько 15-ї години між населеними пунктами Одаї та Докторове на ділянці траси Київ – Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинула одна людина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися