В Одесі молодик розірвав Державний Прапор України: яке покарання його чекає

Мешканець Дніпропетровщини у стані алкогольного сп’яніння зірвав Державний Прапор

18-річному мешканцю Дніпропетровщини повідомили про підозру за частиною 1 статті 338 Кримінального кодексу України після того, як він вчинив публічну наругу над Державним Прапором України у центрі Одеси. Правопорушнику загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія розгорнулася в центрі Одеси, коли молодик гуляв містом бувши у стані алкогольного сп’яніння. Пізніше ввечері він підійшов до Державного Прапора України, який був встановлений на фасаді будинку, та почав його тягнути доки не розірвав.

Випадкові свідки цього інциденту одразу ж сповістили поліцію. Правоохоронці, які прибули на місце події виявили правопорушника. Свій вчинок він пояснив тим, що дуже був дуже п’яним та шкодує про те, що зробив.

За наявністю достатніх доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру у публічній нарузі над Державним Прапором України. Відповідно до чинного законодавства підозрюваному загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17 000 до 68 0000 гривень або арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що патрульні поліцейські Одеської області затримали одесита, який зірвав державний прапор з будівлі та кинув на землю. Як зазначили правоохоронці, ввечері патрульні отримали виклик про конфлікт між чоловіками на вулиці Космонавта Комарова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися