В Одесі затримали чоловіка, який зірвав державний прапор та кинув на землю

Одесита затримали та передали слідчим

Патрульні поліцейські Одеської області затримали одесита, який зірвав державний прапор з будівлі та кинув на землю. Про це повідомили в прес службі відомства. Як зазначили правоохоронці, ввечері патрульні отримали виклик про конфлікт між чоловіками на вулиці Космонавта Комарова.

На місці вони виявили нетверезого чоловіка. Очевидці події розповіли, що правопорушник зірвав державний прапор з будівлі, зламав флагшток та кинув прапор на землю. Громадянин на зауваження містян не реагував та поводив себе агресивно. Така поведінка обурила очевидців, тож вони викликали поліцію.

Оскільки в діях чоловіка вбачались ознаки злочину за ст. 338 (Наруга над державними символами) ККУ, його затримали та передали слідчим.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці виявили та вилучили з домоволодіння чоловіка зелені наркомісткі насадження та подрібнену рослинну наркотичну речовину, схожу на канабіс. За такі дії йому загрожує штраф або обмеження волі до 5 років. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. 

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що на Одещині житель Балти, став фігурантом справи щодо незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотиків. Правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети у його володінні та провели обшук у його домі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що у жителя Ізмаїльського району було виявлено порушення порядку придбання та зберігання мисливської рушниці. Правоохоронці склали на чоловіка адміністративний протокол.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися