В Одесі на трамвайних коліях виявили тіло чоловіка та собаки: подробиці події

Трамвайний маршрут №17 тимчасово не працює

На вулиці Канатній виявили тіло чоловіка та його собаки. Попередньо їх вночі міг збити трамвай, втім подробиці обставини все ще встановлюються.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Водій трамвая був першим, хто виявив трагедію. Вранці він побачив тіло невідомого чоловіка та його собаки на трамвайних коліях і негайно сповістив правоохоронців.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка зараз активно розслідує цю дорожньо-транспортну пригоду. Тіло чоловіка та його вірного супутника виявили з ознаками наїзду трамваєм, але обставини, що призвели до цього, залишаються невідомими.

Поліцейські звертаються до очевидців та всіх, хто може надати інформацію, що допоможе в розкритті цієї трагедії. Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України, інкримінуючи відповідальність за цю подію.

ДТП на Одещині

Нагадаємо, в Лиманському районі Одеської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика із деревом травмувалися двоє людей.

Крім того, між населеними пунктами Одаї та Докторове на ділянці траси Київ – Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинула одна людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися