Зіткнулись Infiniti FX35 та Audi A4: подробиці ДТП на Одещині (відео)

Внаслідок ДТП на Одещині ніхто не постраждав

Вчора, 25 жовтня, о пів на сьому годину вечора у місті Кодим сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок не дотримання правил дорожнього руху авто марки Infiniti FX35 зіткнулось з Audi A4.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, 53-річний водій автомобіля Infiniti FX35, рухаючись вулицею Соборною, не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся з автомобілем марки Audi A4, який рухався попереду та зупинився для здійснення розвороту, включивши лівий покажчик повороту. На щастя, в результаті ДТП ніхто не постраждав, але обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

Після перевірки водіїв на стан сп'яніння виявилося, що 47-річний водій Audi був тверезий, тоді як водій Infiniti сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння (1,75 проміле, що в майже 9 разів вище норми). Під час оформлення матеріалів щодо ДТП, нетверезий водій намагався втекти з місця пригоди, і правоохоронці були змушені застосувати примусові заходи.

Співробітниками групи реагування патрульної поліції складено адміністративні протоколи згідно з частиною 1 статті 130 та статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, за злісну непокору поліцейським законній вимозі, правопорушник також буде притягнутий за статтею 185 цього ж кодексу.


Нагадаємо, в Лиманському районі Одеської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика із деревом травмувалися двоє людей.

Крім того, ми писали, що 9 жовтня близько 15-ї години між населеними пунктами Одаї та Докторове на ділянці траси Київ – Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинула одна людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися