На трасі Київ-Одеса люди в камуфляжі і балаклавах пограбували підприємців

Підприємці втратили грошей по дорозі в Одесу, куди їхали за товаром на промринок "7 кілометр"

Під Одесою група людей у камуфляжі і балаклавах скоїла розбійний напад на підприємців з Полтавської області, викравши у них більше 12 млн грн. Інцидент стався в понеділок, 4 листопада близько 18:00 на трасі Київ-Одеса в районі села Алтестове. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації облполіції.

Поліцейські розповіли, що бізнесмени їхали на промринок "7 кілометр" за товаром і зупинилися біля кафе на під'їзді до Одеси. Їх атакували, коли вони ще були в машині.

"Група невідомих осіб у камуфляжній формі і балаклавах розпорошила на людей у салоні невідому речовину з балончика, заволоділа сумками з грошима і зникла з місця події на своєму автомобілі", - рапортували у відділі комунікації.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за статтею розбій. Зараз поліцейські вживають заходів, щоб ідентифікувати і затримати нападників.

Як повідомляє одеський сайт "Думська" з посиланням на свої джерела, підприємців, як і нападників, було троє. Останні під'їхали на синьому мікроавтобусі, а один з них нібито навіть зробив постріл з пістолета в повітря.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" писав, що в Одесі поліцейські інсценували розбійний напад на бізнесмена.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися