В Одесі затримали іноземця, який напав на таксиста і викрав його машину

Пасажир таксі в Одесі пригрозив водієві ножем, відібрав смартфон і викрав авто

В Одесі правоохоронці затримали іноземця за підозрою в розбійному нападі на таксиста і незаконне заволодіння його автомобілем. Про це повідомили в Приморському відділі поліції.

По дорозі до пункту призначення зловмисник пригрозив 36-річному водієві ножем і відібрав смартфон, після чого виштовхнув чоловіка з салону, сів за кермо і поїхав. Про подію, яка сталася вночі на вулиці Мечникова, потерпілий повідомив в поліцію.

Правопорушника знайшли протягом декількох годин. За місцем проживання підозрюваного оперативники вилучили викрадений мобільний телефон, ключі від автомобіля і документи на нього, а також ніж, пістолет з патронами та інші речові докази злочинної діяльності.

Заховану зловмисником машину поліцейські розшукали на околиці міста.

Дії фігуранта - 36-річного вихідця з Закавказзя - правоохоронці кваліфікували відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: 187 (Розбій), 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю). До обрання запобіжного заходу підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі дії тривають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися