На Одещині рятувальники гасили пожежу за підвищеним номером виклику (ФОТО, ВІДЕО)

Кілька годин рятувальники гасили пожежу

Вчора ввечері Служба Порятунку отримала виклик про загоряння трьох дерев'яних споруд. По приїзду рятувальники працювали за підвищеним номером виклику. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику через швидке поширення вогню по дерев'яних спорудах на велику площу та загрозу вибуху газових балонів, – йдеться в повідомленні. 

Пожежні підрозділи, працюючи в посиленому режимі, змогли подолати полум'я та ліквідувати загоряння на площі 200 м². Загалом боролись з вогнем співробітники ДСНС протягом понад двох годин.


На щастя, не має інформації про загиблих чи постраждалих. Всі деталі, включаючи причину пожежі та завданий збиток, наразі перебувають у стадії встановлення та розслідування.

Для подолання екстреної ситуації було залучено п'ять одиниць техніки та двадцять п'ять вогнеборців від Державної служби з надзвичайних ситуацій. Крім того, місцева пожежна команда села Нерубайське надала одиницю техніки та двох фахівців для спільної роботи.

Нагадаємо, одеські рятувальники отримали дарунок від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Йдеться про шість пожежно-рятувальних автоцистерн підвищеної прохідності бренду Renault.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися