Гасити пожежі стане легше: одеські рятувальники отримали нову техніку

Благодійний фонд The Howard G. Buffett Foundation належить сину пʼятої найбагатшої людини світу Уоррена Баффета Говарда

Одеські рятувальники отримали дарунок від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Йдеться про шість пожежно-рятувальних автоцистерн підвищеної прохідності бренду Renault.

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.  

Співпраця з The Howard G. Buffett Foundation давно вже стала надійною та невід'ємною частиною роботи одеських рятувальників. Цей новий внесок допоможе пожежникам ефективно виконувати свої завдання, особливо при ліквідації масштабних пожеж на відкритих територіях та в лісових місцевостях. 

Висока прохідність автотранспорту дозволить дістатися до важкодоступних місць, куди звичайна техніка іноді не може потрапити.

Навчання рятувальників

Нагадаємо, сцени з пожежі, з димом та криками про допомогу відтворили в Державному Одеському цирку під час гарнізонних пожежно-тактичних навчань. Навчання були максимально наближені до реальних ситуацій, забезпечуючи рятувальників, парамедиків, поліцію та працівників цирку можливість відпрацьовувати свої навички. 

Також “Коментарі” писали, що на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення фахівці ДСНС провели навчання для рятувальників які входять до складу пошуково-рятувальної команди, що будуть задіяні для участі в міжнародних рятувальних операціях у разі необхідності.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися