Прокурори направили до суду справу про підпал елітних авто в Одесі

Рятувальника з Дніпропетровської області підозрюють у підпалі машин в Одесі

Співробітники прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно організатора та двох членів організованої групи, які звинувачуються в навмисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу (ч.3 ст.28 і ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України). Про це повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

Нагадаємо, в жовтні поточного року правоохоронці затримали співробітника одного з підрозділів Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, який з метою наживи створив і очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, отримуючи замовлення на підпали чужого майна, в тому числі транспортних засобів.

Так, в період з грудня 2019 по квітень 2020 року гастролери з Дніпропетровської області за грошову винагороду підпалили три елітних авто в Одесі. Машини були повністю знищені, загальна сума збитку склала майже 2 млн гривень.

В даний час всі члени організованої групи перебувають в слідчому ізоляторі. У разі доведення їхньої вини, злочинцям загрожує до 10 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися