В Одесі заарештували чоловіка, який жорстоко знущався над сином своєї цивільної дружини

Раніше судимому чоловікові загрожує від п'яти до десяти років в'язниці за знущання над пасинком

В Одесі поліцейські оголосили підозру уродженцю Луганської області в катуванні дитини своєї співмешканки. Про це повідомили в Київському відділі поліції в м.Одесі.

Як покарання за неправильну вимову 37-річний чоловік, раніше судимий за злочини проти власності, життя і здоров'я людини, змушував п'ятирічного пасинка всю ніч стояти в кутку або битися головою об стіну. Крім того, зловмисник бив хлопчика ременем, кидав з висоти свого зросту на підлогу, наносив удари ногами в пах.

Мати дитини боялася протистояти чоловікові, так як сама систематично страждала від його жорстокості. На сполох забила бабуся, коли побачила на тілі онука синці і гематоми.

Лікарі виявили у хлопчика тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та численних гематом. Для того щоб довести вину чоловіка правоохоронцям знадобилося кілька місяців. В рамках досудового розслідування правоохоронці провели ряд судово-медичних, психолого-психіатричних та комісійних експертиз.

В результаті слідчі повідомили правопорушнику про підозру по ч.1 і 2 ст.127 Кримінального кодексу України (Катування). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За такий злочин законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися