Вогонь ледь не перекинувся далі: подробиці пожежі на Одещині

Рятувальники годину ліквідовували пожежу в приватному будинку на Одещині

Служба порятунку отримала повідомлення про загоряння в селі Дачне на вулиці Тиха. Рятувальники негайно вирушили на виклик та зафіксували пожежу в одноповерховому приватному будинку. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

По прибуттю на місце виклику рятувальники помітили загоряння не тільки приватного будинку. Вогонь охопив також гараж та легковий автомобіль. Пожежу вдалося ліквідувати менше, ніж за годину. Спеціалісти запобігли поширенню вогню на сусідні будівлі та споруди.

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав, і загиблих не було. Причину пожежі, розмір завданого збитку та подальші деталі встановлюють фахівці. Зараз на місці працює комісія для з'ясування обставин події.

До боротьби з вогнем було залучено 2 одиниці техніки та 12 рятувальників від Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Пожежі на Одещині

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Крім того,



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися