В Одеському аеропорту пасажир зі Стамбула пропонував 3500 доларів прикордонникам

Чоловік надав фальшиві документи на паспортному контролі

У Міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонники відмовили у в'їзді чоловікові, який пред'явив фальшиві документи на ім'я громадянина Молдови. Це сталося під час оформлення рейсу зі Стамбула. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Коли стражі кордону виявили підробку, за в'їзд в Україну чоловік вирішив запропонувати їм хабар у розмірі 3500 доларів. Його затримали.

"Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували факт надання неправомірної вигоди. Іноземця затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання до з'ясування особи порушника і притягнення його до відповідальності", - розповіли в прес-службі.

Також у відомстві зазначили, що затриманий перебуває у базі даних Інтерполу.

picture

picture

Фото: прес-служба ДПСУ

Як раніше писав портал "Коментарі", в столичному аеропорту іноземець пропонував п'ять тисяч доларів за в'їзд в Україну. Як відомо, громадянин Австралії прилетів в Україну з Польщі. Під час перевірки документів прикордонники відмовилися його пропустити. Почувши відмову, іноземець не розгубився і запропонував "контролерам" хабар у розмірі 1 тисячі доларів, але рішення прикордонників залишалося колишнім. Тоді чоловік підняв "ставку": за в'їзд в Україну він був готовий віддати 5 тисяч доларів.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися