Одеські рятувальники дістали з вогню двох немовлят: в якому стані діти

В Одеській області горів приватний будинок

Сьогодні рятувальники отримали повідомлення про пожежу в Одеській області, у місті Березівка, по вулиці Свято-Миколаївська. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби Порятунку, і рятувальники оперативно прибули на місце події, де виявили загоряння в житловому будинку. Вогнеборці врятували двоє немовлят - дівчаток, народжених у 2022 році. З отруєнням продуктами горіння дітей терміново госпіталізували до місцевої лікарні за допомогою карети швидкої медичної допомоги.

За годину рятувальники успішно припинили розповсюдження вогню на площі близько 50 метрів квадратних, повністю ліквідувавши загрозу. Наразі фахівці працюють над встановленням причини пожежі та оцінкою завданих збитків.

Спільними зусиллями рятувальників та медичного персоналу стан немовлят залишається стабільним, і вони продовжують знаходитися під медичним наглядом.

Пожежі на Одещині

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися