Трагедія на залізниці: потяг Київ — Одеса збив чоловіка

В Одесі поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на залізниці

Сьогодні вранці в Одесі сталася трагічна подія – чоловік загинув під час наїзду пасажирського потяга, який вирушав зі столиці до Одеси. Про це повідомив черговий станції "Іванівський шляхопровід", і правоохоронці вже розпочали розслідування цього нещасного випадку. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За словами машиніста, попри подані ним звукові сигнали та екстрене гальмування, вдалося уникнути наїзду на чоловіка, який сидів на коліях.  На місце події вирушила слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. Зараз поліцейські активно працюють над встановленням особи загиблого та повних обставин події. Також розглядається питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, якщо це призвело до загибелі людини.

Нагадаємо, на переїзді Заплази-Жеребкове, що в Подільському районі Одещини мотоблок із сільськогосподарської техніки зіткнувся з пасажирським потягом. Поліція зараз здійснює розслідування для встановлення обставин ДТП. Згідно з попередньою інформацією, 38-річний водій мотоблока не виконав зупинки перед залізничним переїздом, попри заборонний сигнал світлофора та звукові сигнали, які подавав машиніст потяга. Це призвело до зіткнення між технікою та потягом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися