В Одеській області мати і син влетіли під зерновоз: подробиці ДТП (ФОТО)

У легковику, що постраждав від зіткнення найбільше, знаходився 8-річний хлопчик

Деяким жителям Одещини останній день літа-2021 запам'ятається надовго — величезним переляком. За інформацією прес-служби ГУ Нацполіціі Одеської області, у вівторок, 31 серпня, неподалік Сухого Лиману відбулося вражаюче ДТП за участю легкового і вантажного автомобілів, передають "Коментарі. Одеса".

Поліцейські відзначили, що за кермом легковика Toyota перебувала 30-річна жінка. Разом із нею в салоні знаходився її восьмирічний син. Інцидент стався під час того, як автомобіль здійснював черговий поворот — не вдалося розминутися із великим зерновозом марки MAN.

Постраждала машина виглядає не кращим чином — вся її передня частина жахливо зім’ята. Однак, на щастя, всі учасники аварії відбулися лише різними травмами, загиблих не було.

ДТП, Одесса, зерновоз, Toyota

Прибулі на місце події медики констатували у жінки перелом руки, її забрали в лікарню. Її синочок відбувся лише легким переляком і кількома подряпинами. Також не постраждав і 29-річний чоловік, який є водієм зерновозу.

За інформацією одеських правоохоронців, зараз проводиться повна перевірка за фактами аварії, що сталася. Розглядається питання щодо правової кваліфікації водійки Toyota.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Австрії днями сталася страшна автомобільна аварія, в якій постраждала родина українців. На жаль, отримані травми були несумісні з життям у 6-річну дитину. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися