В Одеській області прогриміли вибухи: куди зараз летять дрони

В Одеській області оголошено повітряну тривогу

Майже годину в Одеській області лунає повітряна тривога. В Одесі та області лунають звуки вибухів та чутно роботу ППО. Про це повідомляють моніторингові канали. 

Чергова група ударних БпЛА із акваторії Чорного моря в напрямку Одещини (Білгород-Дністровський район)!  Група "шахедів" в напрямку Одеси! Перебувайте в укриттях!, – повідомляють в Повітряних силах України. 
Жителі Білгород-Дністровського району, будь ласка, не ігноруйте повітряну тривогу та перебувайте у безпечних місцях до відбою. Це важливо! Одеський район, будь ласка, також перебувайте в укриттях до відбою!  Бережіть себе та близьких, – зазначив Олег Кіпер.

Де оголосили повітряну тривогу 

Повітряна тривога оголошена в трьох областях України. Йдеться про Одеську, Миколаївську та Херсонську області. Крім того, червоні на мапі тривог Луганська область та тимчасово окупований Крим. 

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, в ніч на 6 грудня окупанти атакували південь країни ударними дронами. Загалом українські ППО успішно знищили 19 ударних безпілотників "Shahed-136/131" над Одеською, Миколаївською та херсонською областями.

Крім того, 2 грудня російські окупаційні війська вчинили чергову атаку за допомогою дронів-камікадзе типу "Shahed-131/136" по території Одеської області. Проте, мобільні вогневі групи прикордонників Південного регіонального управління та Регіонального управління морської охорони Держприкордонслужби невдовзі взяли ситуацію під контроль та ефективно відбили частину атаку.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/3789


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися